Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Inktschilderijen

Inktschilderijen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Inktschilderijen, elke lijn en punt leeft

Bij de inkschilderijen wordt de essentie van de beweging in slechts enkele penseelstreken uitgedrukt zoals bij deze ballerina waardoor elke lijn of punt leeft.

De techniek van inkt schilderen
Het schilderen met inkt is een moeilijke techniek want de inkt vloeit snel en elke streek dient in een keer raak te zijn. Corrigeren is niet mogelijk. De combinatie van verschillende inktsoorten en speciale penselen, vraagt daarom een enorme ervaring en technische vaardigheden om het niveau te bereiken van de aangeboden Art Unica Collectie inktschilderijen. 

Hoog artistiek niveau
Art Unica biedt inktschilderijen van hoog niveau van de vooraanstaande Nederlandse professioneel beeldend kunstenaar Tineke Bosselaar. Gedurende twintig jaren behoort zij tot de absolute top in deze specialisatie met een ongeëvenaarde techniek, artisticiteit en zeggingskracht.

Eigentijds en ruimte scheppend
De eigentijdse inktschilderijen scheppen ruimte en komen goed tot hun recht in een randloze of minimalistische sierlijst waardoor alle aandacht blijft uitgaan naar het schilderij. Voor een krachtig contrast en allure past ook een klassieke museumlijst.

Combineren van meerdere schilderijen
Alle schilderijen kunnen uitstekend gecombineerd worden, waardoor smaakvolle combinaties en grotere beeldvlakken eenvoudig te realiseren zijn.

Kleurvast
De gebruikte materialen voor de Unica inktschilderijen collectie zijn van de hoogste kwaliteit. De ondergrond is zuurvrij, de inkten hebben een hoog pigmentgehalte en zijn kleurvast waardoor elk schilderij helder en fris blijft en dus niet zal verbleken.

Keuze uit 2 gratis sierlijsten
Elk schilderij is ingelijst en voorzien van een mooie bijpassende passe-partout. Kies uit twee gratis op het schilderij afgestemde randloze- of een smalle aluminiumkleurige sierlijsten voor een smaakvol geheel.