Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Keramiek kunst Edith Madou

Keramiek kunst Edith Madou

Van hoog naar laag sorteren
27 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
27 artikel(en)

KERAMIEK KUNST VAN BEELDEND KUNSTENAAR EDITH MADOU

Keramiek kunstenaar Edith Madou
Edith Madou, neemt de kijker mee in een wereld van verbeelding. Haar inspiratiebron is het water en met haar beeldjes van vissen - een veelvuldig voorkomend thema - weet zij te boeien. De beeldjes zijn speels, verrassend en toegankelijk en roepen emotie en herkenning op en vallen op door de dynamische vorm, beweging en unieke beschildering.
De titels van haar uitingen weerspiegelen haar gedachten tijdens het vormen van haar creaties en zijn onmiskenbaar herkenbaar in de uitbeelding.

Onderscheidend keramiek
Edith Madou heeft haar opleiding gevolgd bij de Academie voor beeldende kunst te Maastricht. Door het toepassen van verschillende keramiek technieken is zij in staat om natuurgetrouw andere materialen in keramiek na te bootsen, zoals bijvoorbeeld stoffen, ijs, water, hout en edelmetalen. Het werk van Edith is hierdoor onderscheidend en wordt hoog gewaardeerd.


Uniek Edith Madou kunst keramiek exclusief voor Art Unica gecreëerd
De collectie Edith Madou kunst keramiek is uniek en wordt aldoor speciaal voor Art Unica gecreëerd, slechts 1 exemplaar is beschikbaar in de uitvoering zoals afgebeeld, waardoor de collectie door de uniciteit aldoor wisselt.
Door deze unieke samenwerking met Edith Madou, zijn alle keramiek objecten in onze collectie op voorraad.

Alle keramiek kunstbeeldjes zijn ook aanwezig bij onze Galerie en Art Shop in Amersfoort.