Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

KUNSTKWARTIER AMERSFOORT

BETAALBARE KUNST BIJ GALERIE ART UNICA
IN HET SCHILDERACHTIGE MIDDELEEUWSE KUNSTKWARTIER

 

Kunstkwartier Amersfoort

In het middeleeuwse en schilderachtige stadshart van Amersfoort ligt het Kunstkwartier Amersfoort. Een wandeling door dit gebied leidt u langs galeries, musea en gezellige horeca gelegenheden. Bekijk hier de route op de VVV site.

GRATIS KUNSTKWARTIER ROUTEKAART BIJ ART UNICA

Ontvang gratis de routekaart bij Art Unica en start van hieruit uw wandelroute door het Kunstkwartier. Route naar Art Unica: vanaf de VVV loopt u richting Museum Flehite, vervolgens steekt u de weg over en via de Muurhuizen bij de eerste kruising links op de hoek bij de Bloemendalse Binnenpoort 4 vindt u Galerie Art Unica.

Galerie Art Unica

Een van de hoogtepunten in de route is een bezoek aan Galerie Art Unica, gevestigd midden in het Kunstkwartier.  Art Unica staat bekend om de grote collectie van meer dan 1.000 unieke en betaalbare kunstobjecten, waaronder 200 bronzen beelden, Italiaanse glaskunst vazen en schalen, schilderijen, kleurrijke dikke dames kunst en heel veel meer.

OPENINGSTIJDEN ART UNICA

Art Unica is geopend van donderdag t/m zaterdag van 12.00u tot 17.00 uur. Wilt u ons bezoeken buiten deze tijden, bel of mail ons dan even. Wij zijn veelal aanwezig en ontvangen u dan graag.  Online zijn wij 24/7 bereikbaar.

KUNST WEBSHOP ART UNICA

Alle kunst bij Galerie Art Unica bestelt u ook gemakkelijk online via onze Kunst webshop. Wij verzenden dagelijks naar elk adres wereldwijd.