Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Charmant 65cm

€ 795,00

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

  • Kunstenaar: Patrice Balma
  • Soort object: Beeld
  • Materiaal: Brons
  • Afmeting: Hoogte 65cm
  • Kleur: Groen-Oker gepatineerd
  • Oplage: Unica
  • Met certificaat
  • Objectnummer: 02.4545.000000.70YE

CHARMANT BRONZEN BEELD AFRIKAANSE VROUW

Indrukwekkend bronzen beeld van een elegante Afrikaanse vrouw. Deze ranke sculptuur heeft een hoogte van 65cm en toont de unieke gratie, schoonheid en kracht van de vrouw die voor Patrice Balma tevens symbool staat voor de liefde en toekomst, omdat zij het leven doorgeeft.

Krachtige en boeiende beelden
De krachtige hedendaagse bronzen beelden van Patrice Balma weten de kijker onmiddellijk te boeien. De zeggingskracht is groot en overtuigt. Alle beelden hebben een prachtige patina en fijne details.

Unieke kunstobjecten
Alle bronzen beelden van Partrice Balma zijn unica en gegoten op basis van de verloren was methode ofwel de Cire Perdue techniek, waardoor slechts één beeld van de creatie bestaat. 

Massief brons
Dit bronzen beeld is massief en dus volgegoten. De eeuwenoude en vermaarde traditie in bronsgieten waarbij de kennis in Burkina Faso van vader op zoon wordt overgedragen, staat mede garant voor een uniek en waardevol beeld.

Afrikaanse beelden van Patrice Balma
Patrice Balma behoort tot de groep van gewaardeerde kunstenaars in Burkina Faso, West Afrika. Bij zijn beelden gaat het om de essentie van het leven; het zijn. Een synthese van vorm en expressie waarin hij de verbinding legt met het leven.

Garantie
De kwaliteit van dit bronzen beeld is van hoog niveau.
Art Unica garandeert de echtheid van dit unieke kunstobject en u ontvangt bij aankoop een Certificaat van Echtheid


Alle kunst ook te koop bij Art Unica Art Shop in Amersfoort
Alle Afrikaanse beelden zijn ook aanwezig bij onze Art Shop Art Unica in Amersfoort, makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland.